An Unbiased View of پمپ ضد اسید
Efficiency cookies are applied to be familiar with and analyze The main element performance indexes of the web site which helps in delivering a much better consumer expertise with the website visitors. Analytics Analyticsعلاوه بر این، هزینههای نگهداری و تعمیرات نیز باید در نظر گرفته شود، چرا که این هزینهها میتوانند به طور مستقیم بر روی هزینه کل مالکیت تأثیر بگذارند.
دوزینگ پمپ با توجه به نیروی محرکه مورد نیاز برای تامین انرژی و فعالیت به گروه های مختلفی تقسیم بندی می گردد که عبارتند از:
این ویژگیها باعث ازدیاد طول عمر و ماندگاری این نوع پمپها شده و نیاز به نگهداری و تعمیر و تعویض کمتری دارند.
پمپ اسیدشویی صنعتی یک نوع دیگر از پمپ های صنعتی میباشد که با اسم های پمپ ضد اسید ، پمپ پلیمری یا تفلونی نیز نامیده میشود که از دسته ی پمپ های سانتریفیوژ به حساب آمده و به دلیل کاربرد آن در انواع صنایع و فعالیت ها برندهای مختلفی آن را تولید میکند .
با چرخش پروانه، مایع به داخل پمپ کشیده میشود و سپس تحت فشار به سمت خروجی هدایت میشود.
پمپ های مخصوص اسید سولفوریک یکی از چند دسته پمپ هایی هستند که برای انتقال انواع اسید از جمله اسید سولفوریک نیز استفاده میشود.
پارچه های صنعتی
این پمپها مقاومت بسیار زیادی در برابر خورندگی اسیدی دارند به همین دلیل، قابلیت جابهجایی مواد شیمیایی، اسیدی، حلال، بازی و .
پمپ پلاستیکی
پمپ های پلیمری یا پمپ ضد اسید معمولاً در صنایعی استفاده می شوند که انتقال مایعات خورنده مانند اسیدها، قلیاها و حلال ها مورد نیاز است. این پمپها بهویژه در کارخانههای فرآوری شیمیایی، تأسیسات تصفیه فاضلاب و سایر کاربردهای صنعتی که سیالات مورد استفاده میتوانند باعث آسیب به پمپهای استاندارد ساختهشده از موادی مانند چدن یا فولاد ضدزنگ شوند، مورد توجه قرار میگیرند.
از دیگر موارد بسیار مهم در طراحی مترینگ پمپ، دقت در اجزای تشکیل دهنده پمپ می باشد. لازم به ذکر است که اجزای تشکیل دهنده پمپ ها با توجه به نوع آنها متفاوت است. به طوریکه در پمپ های پیستونی میل لنگ، آب بند، شیر خروجی، شیر ورودی، پیستون و سیلندر وجود داشته و در نوع دیافراگمی، محفظه، دیافراگم، شیرهای ورودی و خروجی و میل لنگ و پلانجر کاربرد دارند.
یک لوله لاستیکی توسط یک غلطک در طول خود فشرده شده و سیال داخل آن را به سمت جلو هدایت می نماید. بازگشت لوله به حالت اول بعد از فشرده شدن ایجاد خلا می نماید که سیال را به طور متناوب به داخل لوله مکش می کند.
پمپ های read more دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.